CC De Borre

zaalplan

UPDATE CORONA

Let op: vanaf 29/10/2020 is het cultuurcentrum gesloten en zijn alle activiteiten afgelast. Dit minstens tot 01/02/2021.

Meer informatie hierover vind je hier.

Onderstaande info is dus enkel van toepassing wanneer het cultuurcentrum weer geopend wordt.

 

Zolang de coronamaatregelen gelden, is het gebruik van onze zaal aangepast.

  • We beperken de capaciteit tot 100 personen zodat we de social distance van 1,5 m kunnen respecteren.
  • Dit houdt in dat er telkens een rij voor en een rij achter wordt vrijgehouden, alsook 2 plaatsen links en 2 plaatsen rechts van jouw bubbel/gezin.
  • Je krijgt tickets met genummerde plaatsen zodat je de avond zelf perfect weet waar naartoe.
  • Maar je kan voorlopig zelf geen stoelen kiezen in het zaalplan. Het ticketsysteem zoekt zelf naar de best mogelijke opvulling van de zaal.
  • Rolstoelgebruikers helpen we zoals steeds graag verder. Neem contact op via cc@deborre.be of 016 46 14 00 voor meer praktische afspraken.

ZAALPLAN

Sinds oktober 2017 nemen wij met veel plezier een nieuwe telescopische tribune in gebruik. Hierdoor kunnen we jou als toeschouwer meer comfort, betere zichtlijnen én genummerde plaatsen aanbieden. Bij reservatie kent het ticketsysteem je steeds de best beschikbare zitplaatsen toe. Heb je toch een voorkeur, dan pas je jouw stoelen zelf eenvoudig aan in het zaalplan. Ook online!

rolstoelgebruikers
Door de renovatie van onze zaal is deze vlot toegankelijk voor rolstoelgebruikers. De tribune maakt het echter wel moeilijker om last-minute rolstoelplaatsen vrij te maken. Daarom vragen we om zo snel mogelijk (bij voorkeur meteen na reservatie!) een seintje te geven wanneer je in een rolstoel de voorstelling wil bijwonen. Zo kunnen wij de nodige voorbereidingen treffen en je met open armen ontvangen.‚Äč