CC De Borre

PROGRAMMA

alt

PETER DE GRAEF & MIEKE LAUREYS

ZUSJE!

theater
Peter De Graef gaat een stuk schrijven dat hilarisch en bekijvend zal zijn. Over ‘verlies’ in het leven. En over hoe de anderen daarop reageren. Of net niet. En hoe wij, mensen, met de beste bedoelingen daardoor elkaars leven soms onmogelijk maken.
uitverkocht
alt
Lander is altijd vrolijk. Ook als hij met zijn hoofd tegen de lamp loopt? Thomas is nooit vrolijk. Zelfs niet als je hem een knuffel geeft? Man toch, vermoeiend hoor, Thomas of Lander zijn. ‘BOTSKOP’ is cabaretfeest voor kleuters over grote emoties. Muzikaal theater boordevol humor en ontroering.
Tickets
alt

JADE MINTJENS

Bedankt om te komen

humor
Na haar eindejaarsconference in 2022 verblijdt Jade Mintjens je met haar eerste persoonlijke avondvullende zaalshow. In ‘Bedankt om te komen’ belooft Jade je een fijne avond te bezorgen en belofte maakt schuld! Uiteraard brengt deze Kempendochter ook haar gitaar mee. Alvast bedankt om te komen!
uitverkocht
alt

DE HOE

De nieuwe man

theater
Een schrijver en een actrice treffen elkaar in de luchthaven van Rome. Ooit waren ze verliefd, maar de angst om elkaar kapot te maken stond hun liefde in de weg. Worden hun herinneringen gekoesterd, of genadeloos herzien? Is de tijd rijp voor een echte dialoog?
Tickets
alt

CIRCUMSTANCES

Exit

familie circus
‘EXIT’ toont de ontmoeting van vier individuen die één collectief pad belopen. In een grote, indrukwekkende installatie met een draaiende muur en zwevende deuren, bewegen ze in en door de ruimte. Verwacht je aan een spannende, impressionante en fysieke circus- en dansvoorstelling. Een must-see ...
uitverkocht
alt

THEATER MALPERTUIS & BOB DE MOOR

Wildeman

theater
Elk jaar sluit herbergier Beer zich op in z’n zolderkamer om af te dalen in de gebeurtenissen van z’n leven. Het is een geschiedenis van verlies en verdriet, van schuld en schaamte, maar ook van vragen die tot inzichten leiden. Magistrale tekst van Jeroen Olyslaegers, knap vertolkt door Bob De Moor.
Tickets
alt

BORRESTEBOVEN

familiefestival

familie festival
3 tot 12 jaar
Paspoort aangevraagd? Valiezen ingepakt? Reddingsvest gecheckt? Dan ben jij helemaal klaar voor vertrek. Op zondag 24 maart stijgen de vliegtuigen in ons land niet op vanuit Zaventem, wel vanuit de borre in Bierbeek. Kom en verdwaal tussen de gates, er valt écht van alles te beleven.
Tickets
pagina 1 van 3 volgende pagina