CC De Borre

familie

alt

De vos... in het bos! (verlengd!)

theaterwandeling door Anna's Steen

familie
van 4 tot 8 jaar
Naar aanleiding van de Week van het Bos stippelen we in de maand oktober een bijzondere wandeling voor je uit. Laat je meevoeren door een hongerige vos die op zoek is naar een heerlijk maal. Volg de wegwijzers, scan de QR-codes en bekijk de zes fragmenten van het theaterverhaal ‘De Vos… in het bos!’
alt

KAPITEIN WINOKIO

Chillen op je billen

familie blok 2
vanaf 3 jaar
HELP! Kapitein Winokio kan niet meer stilzitten. Mevrouw de Poes en de bemanning hebben alles geprobeerd om hem te helpen: bloemschikken, wandelen, luchtfietsen, pompen, 2 emmertjes water halen, neusvleugelwapperen en diepzeeruiken. Niets brengt soelaas. En dus gaan ze samen op zoek naar de rust.
Tickets
alt

DIMITRI LEUE, INGE PAULUSSEN & JONAS LEEMANS

Quinnie & Quinn

familie blok 2
vanaf 6 jaar
QUINNIE & QUINN ontsnappen aan hun Grote Leider en zijn wereld vol regels. Maar komen terecht in een wereld van angsten en onzekerheid. Het is een zoektocht naar vrijheid, maar nieuwe uitdagingen kruisen steeds weer hun pad. Regie en spel door o.m. Dimitri Leue.
Tickets
alt

HET WOLK

Vuil

familie blok 2
vanaf 2 jaar
Er is een meisje, een mooi, keurig en proper meisje. Maar ze heeft een zak, een zak vol afval. Een vuilzak, zoals ze zeggen. Het WOLK maakt een smerig vieze voorstelling vol schoonheid en magie voor de allerkleinsten. Onze scène wordt voor één dag een vuilnisbelt, eentje boordevol pracht en praal.
Tickets