CC De Borre

theater

alt

EIGEN KWEEK/SIETSE REMMERS

Het Temmen van de Feeks

blok 2 theater
Sietse Remmers en haar groep jonge spelers-makers brengen een actuele enscenering van Shakespeares klassieker ‘Het Temmen van de Feeks’. Jong, fris, energiek, maar ook: mateloos, roekeloos en hiërarchisch.
Tickets
alt

HET EENZAME WESTEN

Zwins

blok 2 theater
Lien De Graeve en Janne Desmet brengen met ‘Zwins’ een ontroerend, tragikomisch stuk over twee vrouwen die zich door een stal vol regels en varkens, voeders en stront wroeten. Maar ze houden zich trots recht met een ziel voor de stiel. Gebaseerd op levensechte verhalen uit de sector.
Tickets
alt

BEN SEGERS, RILKE EYCKERMANS & DOMINIQUE MONDELAERS

Fetskeu

blok 2 theater
Na 'Tokyo Boys' en 'Hells Bells' krijgen we in 'Fetskeu' opnieuw een meesterlijke schets van de kleine mens. Eens te meer met steracteur Ben Segers. Nu is de bowlingbaan de setting van deze dramatische komedie of van dit komisch drama......
Tickets
alt

ONTBIJTTHEATER: HERBERT FLACK & BOB DE MOOR

Een man een man

blok 2 theater
Herbert Flack en Bob De Moor kennen elkaar uit ‘Aspe’, maar staan nu voor het eerst samen op het podium. ‘Een man een man’ gaat over twee mannen, een serveerster en het feit dat je de dingen niet groter moet maken dan ze zijn. Een pakkende theatervoorstelling boordevol humor en melancholie.
Tickets
alt

AMARA RETA & RASHIF EL KAOUI

Een Jihad van Liefde

blok 2 theater
Nadat zijn vrouw omkwam bij de aanslagen in metrostation Maalbeek, schreef Mohamed El Bachiri het boek ‘Een Jihad van Liefde’. Dit boek werd ondertussen op meer dan 100 000 exemplaren verkocht en zorgde voor minstens evenveel ontroerde lezers. De theaterbewerking zal dat niet minder doen.
Tickets