CC De Borre

theater

alt

ERIK VLAMINCK EN TUTTI FRATELLI

Dikke Freddy Forever

theater SEIZOEN 2024-2025
De brievenschrijver met het warme hart. Dikke Freddy, het personage van Erik Vlaminck, kaart armoede en ongelijkheid aan met messcherpe maar immer komische brieven aan het adres van wie het voor het zeggen heeft. Kritisch, heerlijk, spitsvondig, humorvol, origineel en ontwapenend.
Tickets
alt

RUDI VRANCKX, WIGBERT, ELSJE HELEWAUT, GERTJAN VAN HELLEMONT & SERGE FEYS

Kleine Helden

theater SEIZOEN 2024-2025 vertelling
Rudi Vranckx neemt ons mee op een ontdekkingsreis langs 35 jaar oorlog, bevrijding, verzet en hoop. Een tocht vol verhalen, getuigenissen, herinneringen van jaren aan het front. Een persoonlijke geschiedenis in beeld en muziek van o.a. John Lennon, Phil Collins, Procul Harum, Billie Holiday en Bach.
uitverkocht
alt

KWART VOOR VRIJDAG

Kader [première]

theater SEIZOEN 2024-2025
Kaders, we stoppen erin wat belangrijk is. Om het vast te pakken en te bewaren… Kwart voor vrijdag brengt een boeiende mix van muziek, woord en theater. Bijna-akoestisch muzikaal cabaret met serieuze humor en onnozele ernst door drie enthousiastelingen.
Tickets
alt

BART HOLLANDERS, BO SPAENC EN BJORN ERIKSSON

De idealist

theater SEIZOEN 2024-2025
Rockstar? Really? Dirk wil dood. Op een regenachtige nacht wandelt hij naar een brug om te springen. Onderweg ontmoet hij mensen die hij overtuigt om ook te gaan springen. Bart Hollanders kruipt in de huid van Dirk. Bo Spaenc en Bjorn Eriksson zetten het kot muzikaal in brand.
Tickets
alt

DE NIEUWE BAZAAAR

Den Blok

theater SEIZOEN 2024-2025
In een appartementsgebouw wordt op een dag bewoner Mijnheer De Moor dood aangetroffen. Niemand weet wanneer hij overleed, hij werd niet gemist. De week na de begrafenis doet Eva, de kleindochter van Mijnheer De Moor, haar intrede in den Blok. Dit brengt veel onrust bij de andere bewoners.
Tickets
alt

TOM VAN DYCK

Overal zit mens, een moordfantasie

theater SEIZOEN 2024-2025
Tom Van Dyck kan als geen ander in de gedaante kruipen van zonderlinge figuren, in dit geval kluizenaar met ‘Waldschmerz’ Kasper Kind. Gewapend met boswachtersplunje, verrekijker en vogelkijkhut worstelt hij met zichzelf en de medemens. Een filosofische, humoristische trip.
uitverkocht
alt

DE HOE

Opening Night

theater SEIZOEN 2024-2025
Opening Night is de eerste grote voorstelling van DE HOE, geschreven door alle schrijvers en gespeeld door alle spelers, over drie generaties heen. Onder invloed van het filmwerk van John Cassavetes en het acteerwerk van Gena Rowlands speelt DE HOE de overdaad, maar ook de liefde en de kwetsbaarheid
Tickets
alt

EIGEN KWEEK: IKA SCHWANDER EN JUDITH ENGELEN

Howl Baby Howl

theater SEIZOEN 2024-2025
‘Howl Baby Howl’ is een beeldende voorstelling van Judith Engelen en Ika Schwander. Met sculpturen en videoprojecties verbeelden ze een wereld waarin kinderen opgroeien onder atypische omstandigheden. Ze gingen hiervoor in gesprek met kinderen wiens ouders kampen met psychische moeilijkheden.
Tickets
alt

LEUE

Van den vos die amoc maecte

theater SEIZOEN 2024-2025
Reinaert de vos zoals u hem nog nooit zag of hoorde. Een schelmenstuk, een sluw slopen van het zeggenschap. Met veel respect voor het origineel bewerkte Dimitri Leue deze klassieker tot iets origineels.
uitverkocht
alt

HENDRIK VOS EN FRANS GRAPPERHAUS

Dit is Europa

theater SEIZOEN 2024-2025 vertelling
Op de planken komt het verhaal van Europa tot leven. Ontmoetingen die tot grote dromen en daden leidden, krijgen vorm voor de ogen van het publiek. Over ministers die cello spelen en wereldleiders die elkaar niet meer loslaten. Een humoristische, muzikale, meeslepende reis door het hart van Europa.
Tickets
pagina 1 van 2 volgende pagina