CC De Borre

muziek

alt

CIE DU SCOPITONE

Lay This Drum! (10+)

SEIZOEN 2024-2025 muziek
Met Lay This Drum! (denk Ladies Drum) sluiten we aan bij succesvolle percussiebands zoals De Beenhouwerij en Slagerij Van Kampen die de voorbije decennia furore maakten. De drumsters van Compagnie du Scopitone geven in hun gevarieerd spektakel, een flinke injectie humor aan diverse vormen van ritmie
Tickets
alt

TOM HELSEN

Världshits

SEIZOEN 2024-2025 muziek
Världshits is Zweeds voor wereldhits en een knipoog naar het land dat Tom Helsen als de bakermat beschouwt van de popmuziek waaruit zovele wereldhits zijn voortgekomen. Nu is het enkel nog wachten op die van hem!
Tickets
alt

BIERBEEK BLUES

The Bluesbones

SEIZOEN 2024-2025 muziek
Let there be blues! Op de langste nacht van het jaar krijg je opnieuw een bluesfeest van jewelste voorgeschoteld. Met de Belgische Bluesbones als headliners. Warme ambiance verzekerd.
Tickets
alt

GUIDO BELCANTO

Tedere Baldadigheden

SEIZOEN 2024-2025 muziek
Een gelauwerd zanger blikt met weemoed en humor terug op de ondeugende avonturen die zijn leven tekenden. De liefde overheerst, maar ook de tragiek en tristesse laten hun sporen na. Bij Guido Belcanto zelf, maar ook bij de zielen van de vele kleurrijke personages die in zijn songs tot leven komen.
Tickets
alt

THE ME IN YOU

The me in you

SEIZOEN 2024-2025 muziek
The Me in You is een Belgische indierockband uit het Hageland. In 2020 bestonden ze 10 jaar. Hun debuutalbum ‘Forgotten Clothes’ kwam uit in 2012. Singles Girl in Armour en Plastik staan wekenlang in de Afrekening van Stubru. Intussen zijn ze toe aan hun vierde plaat.
Tickets
alt

HUGO SIGAL

Dromen

SEIZOEN 2024-2025 muziek
‘Believe in the beauty of your dreams’ is altijd het motto geweest van Nicole & Hugo en dit is ook de boodschap die Hugo overbrengt naar zijn publiek. Hugo komt met zijn nieuwe plaat, aangevuld met liedjes van vroeger onder begeleiding van een 4-koppige liveband.
Tickets
alt

KERSTCONCERT: LAÏS

Midwinter Tales III

SEIZOEN 2024-2025 muziek klassiek
‘Midwinter Tales’ is een hartverwarmende en betoverende voorstelling voor tijdens de donkerste dagen. Met een mix van herwerkte Laïs-klassiekers en de mooiste traditionele gezangen uit o.a. Oost-Europa, Ierland en Scandinavië. Uitgeklede klanken, meeslepende ritmes en oude refreinen die je raken die
uitverkocht
alt

MAMA'S JASJE

Dagboek van een zanger

SEIZOEN 2024-2025 muziek
Peter Vanlaet grasduint in zijn 33-jarige carrière en kiest zijn meest autobiografische nummers. Zowel nummers van Mama’s Jasje als intieme liedjes van hem als soloartiest komen aan bod. In een sfeervolle setting, met een handvol topmuzikanten brengt hij tekst en muziek die door merg en been gaan.
uitverkocht
alt

STOKMAN & VOS

Een zoen van toen

SEIZOEN 2024-2025 muziek
Met hun Golden Oldies-programma ‘Een zoen van toen’ hebben Astrid Stockman en Liesbeth Devos een glasheldere missie: senioren verblijden met pareltjes uit ons muzikaal erfgoed. Speciaal voor hen duikt dit allercharmantste sopranenduo in de mooiste melodieën uit het klassieke en lichte repertoire.
Tickets
pagina 1 van 2 volgende pagina