CC De Borre

muziek

alt

KERSTCONCERT: THE GOLDEN GLOWS

Sunrise

muziek
The Golden Glows is een akoestisch trio dat straalt als een opgaande zon. Met één gitaar en drie stemmen creëert de groep verrassende popavonturen met een unieke, warme meerstemmigheid als handelsmerk. The Glows bieden entertainment voor iedereen.
Tickets
alt

EMILE & SOETKIN BAPTIST

Halfway

Artist in residence muziek
Ergens halverwege tussen Bierbeek en het Hoge Noorden komen Emile en Soetkin elkaar tegen. De ontmoetingsplaats ligt niet enkel op de grens tussen verschillende culturen en klanken, maar houdt ook het midden tussen terugblikken en vooruitkijken, vreugde en verdriet, ontmoeten en afscheid nemen.
laatste tickets
alt

SENNE GUNS & LOKKO

Senne & Lokko

muziek
Senne en Lokko zijn maar met z’n tweeën, wat per definitie te weinig is voor 13 instrumenten. Maar ze weigeren dat te geloven. In duo gooien ze tijdens dit muzikaal cabaret oud en nieuw Senne Guns-repertoire samen met achterstevoren popquiz-ideeën en classic-wist-je-datjes in de blender.
Tickets
alt

SCALA

Gloaming

muziek
Opnames van Scala werden de voorbije jaren veelvuldig in Hollywood-producties gebruikt. De typische klank van Scala versterkt de emoties op het witte scherm. Ook live weten de stemmen van Scala steeds te beklijven. In ‘Gloaming’ brengen ze de absolute hoogtepunten uit hun Hollywood-repertoire.
uitverkocht
alt

DE BONANZAS

Golden Evergreens

muziek
De Bonanzas trekken met hun ‘Golden Evergreens’ opnieuw alle registers open om jou een fantastische nostalgische namiddag te bezorgen. Het collectief geheugen krijgt twee uur lang een grote muzikale onderhoudsbeurt door deze gepassioneerde stielmannen.
Tickets
alt

THE STARLINGS

Dream in full color

muziek
In hun ‘Dream In Full Color’-tour nemen The Starlings je mee doorheen een leven vol dromen, verlangens en vooral veel liefde. De kunst van The Starlings is dat ze vreugde, verdriet en alle tussenliggende emoties omzetten in positieve warme energie. Je keert terug naar huis met een gevuld hart.
Tickets
alt

FLORIS & THE FLAMES

Classic in Flames

muziek
De vierkoppige band Floris and the Flames brengt bekende klassieke meesterwerken (van Bach tot Glass) in vurige eigentijdse versies voor jong en oud. ‘Classic in Flames’ wordt een unieke muzikale rollercoaster die niemand onbewogen laat.
Tickets
alt
Samen met zijn straffe kompanen staat Raymond wederom paraat om de onweerstaanbare lokroep van de podia te eren. Dit met zijn talloze evergreens die in ons collectief geheugen gebeiteld staan, maar gegarandeerd ook met enkele nagelnieuwe surprises.
uitverkocht
alt

PEEP DELUXE

The Charcoal Sessions

muziek
Met PEEP DELUXE bundelen Hedwig Peetermans en Stijn Vandebril hun krachten in de unieke voorstelling ‘The Charcoal Sessions’. Ze nemen je mee naar de wondere wereld van de allermooiste Roots, Americana en Folkmuziek. Muziek in combinatie met rock ’n roll houtskooltekeningen.
Tickets
alt

EMILE & BARBARA DEX

Emile & Barbara Dex

Artist in residence muziek
Een geweldige stem, het moeiteloos combineren van genres, de passie voor muziek en een onvoorwaardelijke overgave op het podium. Dit zijn maar een paar van de eigenschappen die Barbara Dex en Emile Verstraeten met elkaar delen. Hoog tijd om deze twee samen om een podium te brengen...
Tickets