CC De Borre

humor

alt

JASPER POSSON

Vastbenoemd

humor SEIZOEN 2024-2025
Jasper Posson deed de voorprogramma’s van Alex Agnew, Wouter Deprez, Bas Birker, Philippe Geubels en Michael Van Peel. Nu maakt hij zijn grote droom waar met een eigen show over hardwerkende ambtenaren, Japanse toiletten en gênante woorden bij Scrabble. Kom kijken en maak zijn droom mee waar.
Tickets
alt

HETTY HELSMOORTEL

Missie 2024 (16+)

humor SEIZOEN 2024-2025
Met haar ongeëvenaarde enthousiasme en helderheid gidst Hetty je door de complexe wereld van de moderne wetenschap, waarbij ze humor en verwondering naadloos combineert. ‘Missie 2024’ is een must-see voor alle mensen die hun (wetenschappelijke) horizon willen verbreden.
uitverkocht
alt

STEVEN GOEGEBEUR

onBESTOFt

humor SEIZOEN 2024-2025
Telkens Steven het podium opstapt begint hij te stralen. Dat stralen op een podium doet hij inmiddels al vier shows en vijftien seizoenen lang. U zou het hem niet aangeven maar Steven werd vijftig en dat wil hij samen met u vieren! Een Best of waarin hij de meest hilarische momenten van de voorb
uitverkocht
alt

ARNOUT VAN DEN BOSSCHE

Coach

humor SEIZOEN 2024-2025
Vandaag is het meer dan ooit belangrijk om ‘te werken aan jezelf’. Gelukkig staat er voor elk probleem wel een coach klaar om je te helpen. In ‘Coach’ geeft Arnout Van den Bossche je met zijn gekende schema’s eenvoudige en nuttige inzichten die andere coaches je niet vertellen.
uitverkocht
alt

ERHAN DEMIRCI

Verwachtingen

humor SEIZOEN 2024-2025
Allochtoon, Belg, Vlaming, Turk, Brusselaar, Limburger, comedian, echtgenoot, papa, supporter,… Net als iedereen vertolkt Erhan Demirci verschillende rollen op een dag. En bij elk van die rollen horen verwachtingen. Maar moet je voldoen aan al die verwachtingen?
Tickets
alt

AMELIE ALBRECHT

Goe Genoeg

humor SEIZOEN 2024-2025
De afgelopen twee jaar waren een rollercoaster voor Amelie Albrecht. Haar comedycarrière schoot als een raket in de lucht, met heel wat uitverkochte shows en opdrachten voor televisie. Haar vrienden waarschuwen haar: “Zie maar dat je niet arrogant wordt!”. Maar dat zal haar niet overkomen.
uitverkocht
alt
Wim Willaert komt naar Bierbeek met een try-out van ‘Bollo Smieto Flamenco’. Een stuk over mensen die geloven dat ze kennis van zaken hebben en op de hoge top van de berg der dommen roepen dat ze er alles van afweten, een monoloog vol humor en muziek.
uitverkocht
alt

SVEN DE LEIJER

Liefde voor publiek

humor SEIZOEN 2024-2025
Na een paar bewogen jaren nodigt Sven zijn publiek opnieuw uit voor een groepsreis naar de Vlaamse schouwburgen, waar hij zijn liefde voor hen zal verklaren. Wordt dat af en toe een tikje gênant? Misschien. Wordt het vooral heel plezant? Zeker.
uitverkocht
alt

NIGEL WILLIAMS

70 rpm

humor SEIZOEN 2024-2025
Onze leeftijd is niet alleen een nummer, maar ook een verzameling meningen, vooroordelen en nostalgische mythes die ons parten spelen bij het heruitvinden van onszelf. Dit levert een fikse portie humor op.
Tickets