CC De Borre

EMILE & THE FUNKY FIDDLES

Artist in residence 2023-2024

Tickets
Tickets

Artist in residence muziek

Violist Emile Verstraeten is al lang geen onbekende meer in muziekland. Behalve als Ideale Man aan de zijde van Bart Peeters, deelde hij ook al het podium met Sioen, Flip Kowlier en Kommil Foo. Samen met zijn discipelen neemt deze meestertovenaar je mee naar zijn kleurrijke universum waarin de viool heerst en diverse stijlen en ritmes op de meest harmonieuze manier in elkaar overgaan.

Drie violen, een altviool, een contrabas en een overvloed aan passie en talent. Voeg hier een stel geweldige stemmen aan toe en je hebt de magische formule voor een muzikale avond om duimen en vingers af te likken. Vlotjes laverend tussen meeslepend en aanstekelijk... dat zijn The Funky Fiddles!

“Je hoort warme, speelse, melancholische, superswingende vrolijkheid ... Maar je hoort vooral een zanger die de fijnzinnigheid van zijn vioolspel ook in zijn strot kan leggen!” (Bart Peeters)


van en met: Emile Verstraeten, Beatrijs De Klerck, Vanessa Salamon (viool en zang), Stefaan Wellens (altviool) en Janos Bruneel (contrabas)


Prince cover