CC De Borre

JASPER STEVERLINCK

Churches Tour, Winter 21-22

wachtlijst

blok 2 muziek

Opgelet nieuwe datum! Door de wisselende coronamaatregelen van de afgelopen weken, wordt de tournee van Jasper Steverlinck opgeschoven naar het voorjaar. In Bierbeek houdt hij halt op dinsdag 24 mei. Tickethouders worden op de hoogte gebracht.

Goed om weten: ben je nog op zoek naar tickets, schrijf je dan zeker in op de wachtlijst! Het concert is volgens de huidige regels uitverkocht met een capaciteit van 200 bezoekers. Indien we de komende maanden de capaciteit mogen optrekken, hoor jij het als eerste!


Zanger en songschrijver Jasper Steverlinck is een uniek muzikaal fenomeen. De voorbije jaren resulteerde dat in zowat 100 uitverkochte concerten en meer dan 60.000 verkochte tickets tijdens zijn Night Prayer tournee. Met het gelijknamige album heeft hij reuzensprongen vooruit gezet.

Zoals het een goed artiest betaamt, is Jasper Steverlinck ook altijd op zoek naar vernieuwing zonder daarbij zijn eigen identiteit te verliezen. Hij gaf reeds lang aan ooit een tournee langs kerken te willen doen. Nu is het eindelijk zo ver. Van november 2021 tot en met februari 2022 staat hij met een 25-tal concerten in kerken. Daar zal hij een mix spelen van oud en nieuw werk. Ook de Sint-Hilariuskerk van Bierbeek staat op zijn lijstje. Reserveer snel!


van en met Jasper Steverlinck (zang, muziek), Valentijn Elsen (muziek)